Dikke varkenskarbonades met zout en peper
10 mrt.

0 Opmerking(en)
203 Gezien
Dikke varkenskarbonades met zout en peper
Het geheim van sappige karbonades? Koop de dikste die je kunt vinden. Ze zijn moeilijker te roosteren en het resultaat is heerlijk en mals.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Porties:
2
Kook mee:Gietijzeren pan Hosse
Ingrediënten:
- 2 karbonades zonder bot;
- zout en peper;
- 2 eetlepels pindakaas;
Methode van voorbereiden:
- Verwarm de oven tot 230°C.
- Bestrijk de karbonades met pindakaas en bestrooi de voor-, achterkant en zijkanten van de karbonades royaal met zout en peper.
- Verhit geleidelijk een gietijzeren koekenpan op het fornuis tot middelhoog vuur.
- Schroei de karbonades gedurende 1-1½ minuut aan elke kant.
- Haal van het vuur en bak 4-6 minuten in de oven.
- Laat 5 minuten rusten voordat u het serveert.